Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Τοποθεσία

Το Sunny Days Hotel & Resort προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, με την προνομιακή του τοποθεσία στη βόρεια πλευρά της Ρόδου να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της εμπειρίας. Μόλις 5 χιλιόμετρα από τη ρομαντική πρωτεύουσα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τον Δρόμο των Ιπποτών και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.

Ιξιά - Ρόδος

Η παραλία Ιξιά βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το κατάλυμα, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό μέρος για να κολυμπήσετε. Η παραλία εκτείνεται σε μεγάλο μήκος και ποικίλλει ως προς τη μορφολογία της, καθώς θα βρείτε τμήματα που είναι αμμώδη και άλλα που καλύπτονται με βότσαλο. Λόγω των ανέμων, η παραλία Ιξιά φιλοξενεί windsurfers και λάτρεις θαλάσσιων σπορ. Η παραλία της Ιαλυσού είναι επίσης αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο, σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη προσβασιμότητα για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Αν ψάχνετε για ένα μέρος όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε κοντά σε όλα τα σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα, το Sunny Days Hotel & Resort είναι ο τέλειος προορισμός για να σας φιλοξενήσει!

Οδηγίες πρόσβασης

Από το αεροδρόμιο
Μόλις 8 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, το Sunny Days Hotel & Resort σάς τοποθετεί σε κοντινή απόσταση από την άφιξη και την αναχώρησή σας.
Με αυτοκίνητο
Εάν επιλέξετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας από το αεροδρόμιο, το Sunny Days είναι μόλις 15 λεπτά μακριά.
ESPA